Onze producten

Met een keuze van meer dan 115 verschillende kleuren met zowel koele, warme als extra grijsdekkende natuurtinten in het assortiment, zijn wij de perfecte leverancier van professionele vegan haarkleuringen voor de kapsalon.

Goedkoop hoeft zeker geen duurkoop te zijn, dat bewijzen wij met de kleuren van DIAMOND COLOR.

Onze kleuren staan garant voor een fantastische glans, een lange houdbaarheid en zorgen voor een uitstekende grijsdekking. Bovendien is het prijskaartje ook zeker aantrekkelijk te noemen. Je bestelt een tube van DIAMOND COLOR al vanaf €2,99 per tube.

Hoge kwaliteit tegen een lage prijs: en uitsluitend exclusief voor de kapper: wat wil een kapper nog meer?

Laat je overtuigen door de fantastische kleuren van DIAMOND COLOR.

Vegan kleuren diamond color

Professionele Haarkleuringen

Met een keuze uit meer dan 115 verschillende nuancen kan iedere kapper zijn of haar eigen creativiteit kwijt.

Onze kleuringen zijn 100% vegan, zorgen voor een perfecte grijsdekking, een mooie glans en een lange houdbaarheid. Bovendien zorgt de crèmige samenstelling ervoor, dat de kleur eenvoudig kan worden opgebracht en kan worden verdeeld over het haar.

Het assortiment bestaat uit:
- Koele, warme en extra grijsdekkende natuurtinten
- Groot aanbod aan kleurtinten
- Pasteltinten
- Mixtinten
- Speciale Blonde Serie

Waterstof diamond color

Efficiënte voorraad met onze waterstof

Demi- én permanente kleuring uit 1 en dezelfde tube zorgt voor een efficiënte voorraad.

Met de 1,9% en de 3% kan eenvoudig een demi-permanente kleuring of spoeling gemaakt worden. De 6%, 9% en 12% zijn uitermate geschikt voor de permanente kleuringen en zorgen voor een goede grijsdekking en een mooie glans!

Blonderingen diamond color

Blonderingen

Naast een uitgebreid assortiment aan professionele vegan haarkleuringen, biedt DIAMOND COLOR ook de juiste oplossing voor alle blonderingen.

Met onze blauwe blondeerpoeder van 1000 gram kun je oplichten tot wel 7 kleurhoogtes. Bovendien is deze blondeerpoeder eenvoudig in gebruik en stuifvrij.

Naast deze traditionele blonderingsoplossing kunnen wij ook een blondeer crème aanbieden.

Wenkbrauwverf diamond color

Wenkbrauwverf

Wij noemen onszelf niet voor niets de perfecte kleurleverancier voor jouw salon! Want naast de professionele vegan haarkleuringen, de waterstof en de blonderingen, hebben wij ook wenkbrauwverf in het assortiment.

Met 5 verschillende kleuren kun je hiermee alle klanten helpen met een betaalbare oplossing voor de wenkbrauwen en wimpers.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauwzwart, bruin, licht bruin en grafiet. Uiteraard met een bijbehorende oxidatie voor de complete wenkbrauw- of wimperverf behandeling.